Yamaha - Tracer 9

Yamaha
127 900 kr

Specifikationer

År
2021
Tillverkare
Yamaha
Modell
Tracer 9
Färg
Tech Kamo, Redline
Miltal
0

Beskrivning

Yamaha Tracer 9 2021

 

TRACER 9

Det här är nya dynamiska TRACER 9 från Yamaha. Denna Sport Touring-motorcykel i premiumklass är lättare, snabbare och mer mångsidig än någonsin – och med ett elegant nytt aerodynamiskt chassi med förbättrad ergonomi är det bara fantasin som sätter gränser för hur långt du kan ta dig tillsammans med din passagerare.

 

Imagine a new tomorrow

Europas bästsäljande Sport Touring-motorcykel är helt omkonstruerad med en ny 3-cylindrig motor på 890 cc med högre effekt och ett ännu starkare vridmoment för hisnande acceleration. Oavsett om du kör på slingrande bergsvägar eller kör långa sträckor på motorvägen, garanterar det nya lätta chassit en sportmotorcykels smidighet och en touring-motorcykels stabilitet – vare sig du åker själv eller tillsammans med en passagerare.

 

En ny 6-axlig IMU styr de lutningskänsliga elektroniska förarhjälpmedlen som ger dig exakt kontroll vid varierande väg- och väderförhållanden – medan dubbla TFT-mätare och full LED-belysning förstärker denna mångsidiga Sport Touring-motorcykels premiumspecifikation. Med plats för 3 väskor och en räckvidd på över 350 km - Är TRACER 9 byggd för långa och bekväma resor.

 

Detaljer:

- EU5-kompatibel CP3-motor med 890 cc

- Lätt CF-gjuten aluminiumram

- Plats för 3 väskor

- 6-axlig IMU plus lutningskänsliga förarhjälpmedel

- Nästa generations design och stil

- Full LED-belysning

- Dubbla 3,5-tums TFT-mätare

- Lätta SpinForged-hjul

- ABS är standard

- Justerbar sadel med 2 lägen

- Aerodynamisk kåpa

Visa mer

Vill du veta mer?

Finansiering